Så vem är jag?

Det är alltid rätt trevligt att veta vem det är som står bakom orden på en hemsida, i det här fallet så är det jag, Linus, som står bakom i princip allt här på Barnpedagogik.se

Jag har jobbat inom skola/förskola och andra ”omsorgsyrken” sen strax efter gymnasiet som var för cirka 9 år sedan.

Direkt efter min gymnasieutbildning så började jag vikariera på en högstadieskola i ungefär tre år på heltidsnivå. På de tre åren lyckades jag undervisa i exakt alla ämnen en högstadieelev kan tänkas ha med allt som hör därtill. Efter det har jag arbetat som fritidspedagog med en hel del ansvar, både för verksamheten och för It:n och annat organisatoriskt. Arbetat några år på förskola på en förskollärartjänst, ett antal sessioner som elevassistent och personlig assistent samt en tid inom LSS och liknande verksamheter.

Blev efter ett tag rätt ”trött” på en hel del missar inom förskolan, både pedagogiskt och organisatoriskt och insåg då att jag behövde få mig en utbildning i ryggen för att bli lyssnad på och faktiskt kunna genomföra de förändringarna jag vill och pluggar därför just nu till förskollärare på Malmö Högskola.

Bortsett från det så sysslar jag med mitt projekt hojdegard.se där jag bland annat gör hemsidor och liknande. Inom det området har jag bland annat gästföreläst på Skånes Yrkeshögskola!

 

Det är jag det!

Undrar ni något så får ni alltid kontakta mig, släng iväg ett meddelande i formuläret här under så hörs vi!

Stäng meny